Καριέρα

Η LEMON DEVELOPMENT ενθαρρύνει την υποβολή βιογραφικών σημειωμάτων για την κάλυψη τωρινών και μελλοντικών κενών θέσεων εργασίας.

Αν πιστεύετε ότι θέλετε να εργαστείτε σε μια από τις εταιρείες μας , που βασίζεται στην ομαδικότητα, την ακεραιότητα, την αφοσίωση, και την πρωτοβουλία, παρακαλούμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας στην παρακάτω διεύθυνση info@lemondevelopment.com λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Όλα τα στοιχεία του βιογραφικού σας σημειώματος θεωρούνται ως αυστηρώς εμπιστευτικά, δε δημοσιοποιούνται μερικά ή συνολικά και χρησιμοποιούνται με τη συγκατάθεσή σας αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση των τυπικών σας προσόντων, με αντικειμενικότητα και αξιοκρατία. Το βιογραφικό σας σημείωμα καταχωρείται στη βάση υποψηφίων της εταιρείας μας με σκοπό την μελλοντική αναφορά σε αυτό και την ενημέρωση σας σε περίπτωση ενδιαφέροντος για μελλοντική συνεργασία.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας μας για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις.
career